Aquest any l’alegria és doble!

Imatge de blanc ecològic la Placeta i Càdec 2018 premiats

Si fa just un mes anunciàvem a les xarxes socials que el vi Blanc ecològic la Placeta 2021 havia obtingut medalla d’or al concurs Grenaches du Monde. Avui compartim amb tu que el vi negre criança Càdec 2018 ha obtingut medalla de plata al prestigiós concurs de vins Decanter. Molt feliços d’estar entre els millors vins!

T’explico una mica més sobre aquests concursos:

Grenaches du Monde: És un certàmen mundial que es celebra anualment que té l’objectiu de promocionar els vins de qualitat elaborats amb garnatxa (blanca, negra, gris,…), fomentar-ne la producció  i estimular el consum moderat a nivell internacional. S’organitza des del 2013 pel Consell Interprofessional dels Vins del Rosselló. Els premis que s’otorguen són medalla d’or o medalla de plata. Aquest any 2022 uns 900 vins internacionals van ser avaluats per un panell d’experts de diferentes nacionalitats.

Decanter World Wine Awards Aquest any ha complert 19 edicions. És la competició de vins més gran i influent del món, amb un abast mundial inigualable. Avaluat pels millors experts en vins d’arreu del món, DWWA té confiança internacional pel seu rigorós procés de jutjat. Hi han 5 categories: Best in show, Platí, Vins d’or, Vins de plata i Vins de bronze. Aquest any 2022, 18.244 vins jutjats de 54 països. 250 persones expertes internacionals van atorgar 50 medalles de Best in Show, 164 de platí, 677 d’or, 5.900 de plata i 8.074 de bronze.

Entens ara aquesta felicitat?

Per a un celler ecològic, petit com el nostre, que elabora vi ecològic en una denominació d’origen, també petita, la DO Montsant, rebre aquests tipus de reconeixements és una gran fita.

Una abraçada i vinga va! a gaudir-los!!

Compra aquí el lot dels vins premiats

Mercè

Articles relacionats:

Si la Placeta tanqués les portes

Si la Placeta tanqués les portes

Què passaria si la Placeta tanqués les portes? Doncs... segurament, RES! (ja ho diuen que res ni ningú és imprescindible, oooh!) Que una empresa...

Verema 2022

Verema 2022

La verema d'aquest any 2022 ha arribat després d'un estiu molt calorós. Tot i que actualment estem a la tardor, per les temperatures que tenim...

logotip celler la placeta vins ecològics do montsant

Comprar La Placeta és fàcil!

Volem que la teva única feina sigui relaxar-te amb una copeta de bon vi. Salut!

No hi ha productes a la cistella