LA FAMÍLIA

Som lo Quim i la Mercè, una parella que elaborem vins de manera ecològica i responsable des de l’any 2014 al poble dels Guiamets (DO Montsant) i sota la supervisió del CCPAE. Responsable vol dir sense sobreproducció. És a dir, cada any fem poques ampolles i totes són de qualitat superior. Joies ecològiques creades especialment per a tu.

Fills celler la Placeta
 

 Fa 6 anys, quan lo Quim va agafar el relleu de les terres als seus pares, vam decidir crear el nostre Celler. Respectem la tradició aplicant els coneixements adquirits dels pares del Quim, la Lurdes i el Joaquín. Ara ja tenim dos fills: lo Marçal i l’Arola. Són petits, però ja corren per les vinyes i el nostre desig és que heredin també tot el nostre coneixement i amor per a aquesta feina.

Vinya ecològica celler la Placeta
 

LA VINYA

La nostra vinya és un tros de terra preciós al cor dels Guiamets, banyat pel sol i bressolat pel clima mediterrani. Amb els fruits d’aquesta vinya hem creat una família de vins deliciosos, cadascun amb un caràcter propi. Tens al teu abast el blanc, el negre, el rosat, el dolç i el negre criança. Amb aquestes opcions pots triar fàcilment el vi que combinarà millor amb el menú de les teves grans i petites celebracions, aperitius i festes amb amics, parella i familiars, i també, tots aquells moments de plaer per a desconnectar i cuidar-te.

Treballem la terra de manera respectuosa i cuidem el medi ambient. També abracem totes les coses bones que té la tecnologia i que ens permeten connectar directament amb tu. Gràcies a aquesta forma de treballar pots gaudir de vins ecològics elaborats de forma responsable i comprar-los còmodament i al millor preu a la nostra botiga online

Cuidem fins a l’últim detall per a que tot estigui al teu gust.

 

Et recomanem el Càdec, el nostre vi negre de criança.

Un vi dedicat als nostres respectius iaios, lo Cintet i Silverio. Tots dos eren coixos i portaven gaiata, un bastó fet amb la fusta d’aquest arbust mediterrani, el Càdec. Sí, ens agrada recordar i en el món del vi el temps és molt important.

Sabem que el Càdec t’agradarà.

És perfecte per acompanyar els menjars més típics de l’hivern com guisats, que a la vegada ens demanen vins amb més cos i complexitat. També les converses a la vora del foc per escalfar-nos. Et ve de gust una copeta de bon vi?

Ampolla de vi negre criança Càdec celler la Placeta DO Montsant
Vins ecològics directes productor i Km0
 

EL CELLER

Tenim consciència ecològica i treballem de forma sostenible i responsable: fem, coneixem, descobrim, ens adaptem i estem en canvi constant. Per què? Perquè som un Celler modern i volem que tots els nostres processos de cultiu, elaboració, packaging i transport siguin cada dia més sostenibles. Cuidar la terra per a cuidar les persones.

T’agraïm que dediquis temps a conèixer el nostre projecte. Creiem que els vins de la Placeta el saben valorar persones com tu: compromeses amb el medi ambient, que volen fer les coses bé i que saben gaudir, compartir i regalar les coses bones que ens dóna la vida. I digues, què pot ser més bo que una copa de vi?  

Gràcies per escollir-nos!