La Filomena arriba a la DO Montsant

La nit del 8 de gener del 2021 ha començat a nevar, donant l’arribada del temporal Filomena a la DO Montsant. Hem gaudit amb els nens jugant amb la neu i també n’hem patit les conseqüències, com els talls de llum i altres suministres.

La neu i el fred són bons per a la vinya.

El fred mata les espores dels fongs latents, com son el mildiu i la cendrosa; i, la neu, quan es fon, aporta aigua al sòl sense provocar escorrentia. Per altra banda, el pes de la neu ha trencat molt olivers i el fred excessiu pot provocar danys severs als arbres (com ha passat amb els olivers).

Us deixem unes imatges ben boniques del paisatge que ens ha quedat als Guiamets.

 

 

 Fotografies del temporal Filomena als Guiamets, gener del 2021

Per aquests dies d’hivern aprofiteu per obrir una ampolla de Càdec, el vi que millor combina amb les baixes temperatures i els menjars típics d’aquesta època de l’any:el Càdec, un vi amb cos i complexe que convida a obrir-lo a la vora del foc (si tens la sort de tenir llar de foc a casa, nosaltres no en tenim :P…) i també acompanya a la perfecció els menjars típics d’aquesta època de l’any: guisats, fricandó, brou,… i xocolata! sí, sí, xocolata.

Adquireix aquí el Càdec

I si vols accedir a ofertes exclusives suma’t al nostre club de vins: Club VIHAPPY

Una abraçada des de la Placeta!

Articles relacionats:

Si la Placeta tanqués les portes

Si la Placeta tanqués les portes

Què passaria si la Placeta tanqués les portes? Doncs... segurament, RES! (ja ho diuen que res ni ningú és imprescindible, oooh!) Que una empresa...

Verema 2022

Verema 2022

La verema d'aquest any 2022 ha arribat després d'un estiu molt calorós. Tot i que actualment estem a la tardor, per les temperatures que tenim...

logotip celler la placeta vins ecològics do montsant

Comprar La Placeta és fàcil!

Volem que la teva única feina sigui relaxar-te amb una copeta de bon vi. Salut!

No hi ha productes a la cistella