Avís Legal

Identificació i Titularitat

A continuació s’exposen les dades identificatives del titular.

Condicions d’ Ús

La utilizació del lloc Web et dona la condición de Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses a les pàgines: 

Si no estas conforme amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions t’abstindràs d’utilitzar aquest lloc Web.

L’accés a aquest lloc Web no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb Mercè Ramos Gil. 

A través d’aquest lloc Web, la Titular et facilita l’accés i la utilització de diferents continguts que la Titular o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’internet.

A tal efecte, t’obligues i et compromets a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc Web amb finalitats o efectes ilícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propi o contractat per Mercè Ramos Gil, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

Majoria d’Edat

Has de tenir com a mínim 18 anys d’edat per tal de poder utilitzar els serveis que ofereix Mercè Ramos Gil o la majoria d’edat que es requereixi al teu país per a registrar-te al lloc Web i utilitzar-lo. Si resideixes en un país que no pertany a la Regió europea, has de tenir com a mínim 13 anys d’edat per a utilitzar el lloc Web o la majoria d’edat que es requereix al teu país per a utilitzar aquest lloc Web o registrar-t’hi.

A més de tenir l’edat mínima requerida per a utilitzar el lloc Web en virtut de la llei aplicable, si no tens la edat suficient per a poder acceptar les condicions en el teu país, el teu pare, mare o tutor han d’acceptar les condicions en el teu nom.

Mesures de seguretat

Les dades personals que facilites al Titular poder ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals corresponen exclusivament a Mercè Ramos Gil, que asumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garantitzen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant, has de ser conscient de que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant la Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres element s que puguin produïr alteracions en els sistemes informàtics (software y hardware) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que la Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquest elements.

Tractament de Dades Personals

Pots consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull la Titular a la pàgina de Política de Privacitat.

Continguts

La Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en aquest lloc Web de fonts considerables fiables, però, si bé ha près totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, la Titular no garanteix que sigui exacta, complerta o actualitzada. Mercè Ramos Gil declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc Web qualsevol contingut ilegal o ilícit, virus informàtic, o missatges que, en general, afectin o violin drets de la Titular o de tercers.

Els continguts de de https://www.cellerlaplaceta.com tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han de fer-se servir o utilitzar com a una oferta de venda, sol·licitud de compra ni recomanació per a realitzar qualsevol altra operació, tret que així s’indiqui expressament.

Mercè Ramos Gil es reserva el dret a modificar, suspendre, cancelar o restringir el contingut de https://www.cellerlaplaceta.com, els vincles i la informació obtinguda a través del lloc Web, sense necessitat d’avís previ.

Mercè Ramos Gil no és responsable dels danys i prejudicis que puguin derivar-se de la utilització de la informació del lloc Web o de la continguda en les xarxes socials de la Titular.

Política de cookies

La Titular tansols obté i conserva la informació següent sobre els visitants del lloc Web:

 • El nom de domini del proveedor (PSI) i/o adreça IP que dona accés a la Web.
 • La data i hora d’accés al lloc Web.
 • L’adreça d’Internet d’origen de l’enllaç que dirigeix al lloc Web.
 • El nombre de visitants diaris de cada secció.
 • La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un Usuari concret i identificat.

Enllaços a altres llocs Web

La Titular pot proporcionar-te accés a llocs Web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar-te sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet on podràs ampliar les dades oferides en aquest lloc Web.

Aquests enllaços no suposen en cap cas una suggerència o recomanació per a que visitis la pàgina web de destí, que estàn fora de control de la Titular, per lo que Mercè Ramos Gil no es responsable del contingut d’aquests llocs web vinculats ni del resultat que obtinguis al seguir els enllaços.

Així mateix, Mercè Ramos Gil no respòn dels links o enllaços ubicats en els llocs web vinculats als que et proporciona accès.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas la existència de relacions entre Mercè Ramos Gil i el propietari del lloc web en el que s’estableix l’enllaç, ni l’acceptació o aprobació per part del Titular dels seus continguts i serveis.

Si accedeixes a un lloc Web extern des d’un enllaç que trobat a https://www.cellerlaplaceta.com hauràs de llegir la propia política de provacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent a la d’aquest lloc Web.

Propietat intelectual i industrial

Tots els drets estan reservats. 

Tot accés a aquest lloc Web esta subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ expres i perescrit de Mercè Ramos Gil.

Limitació de responsabilitat

Mercè Ramos Gil declina qualsevol responsabilitat en cas d’existir interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferits per Internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, la Titular no es fa responsable per caigudes de la red, pèrdues de negoci o conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluxe elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes a la Titular.

Abans de prendre decisions i/o accions en base a la informació inclosa en el lloc Web, la Titular et recomana comprobar i cóo rebuda amb altrentrastar la informacis fonts.

Origen: WordPress

Qui som

L’URL del lloc web és http://www.cellerlaplaceta.com, i la persona que hi ha al darrera és Mercè Ramos Gil, amb DNI 39913447Y i direcció fiscal al c/ Carretera, 19 43777 els Guiamets (Tarragona), amb l’adreça electrònica laplaceta@cellerlaplaceta.com i el número de telèfon mòbil (+34)676 578 925.

Origen: WordPress

Qui som

L’URL del lloc web és http://www.cellerlaplaceta.com, i la persona que hi ha al darrera és Mercè Ramos Gil, amb DNI 39913447Y i direcció fiscal al c/ Carretera, 19 43777 els Guiamets (Tarragona), amb l’adreça electrònica laplaceta@cellerlaplaceta.com i el número de telèfon mòbil (+34)676 578 925.

Quines dades personals recollim i per què?

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formulari de contacte

Les dades del formulari de contacte arriben al nostre correu electrònic laplaceta@cellerlaplaceta.com i s’utilitzen per a fer arribar un cop al mes al correu proporcionat ofertes sobre els productes del celler la Placeta o informació i notícies del celler la Placeta.

En el cas d’apuntar-se al Club de vins Vihappy, utilitzarem el correu electrònic i/o el número de WhatsApp facilitat per part del soci o socia per tal de fer arribar les ofertes mensuals del club de vins Vihappy.

En el cas del contacte a través de l’enllaç directe de WhatsApp al nostre web, per resoldre un dubte puntual, els telèfons no es guarden ni s’utilitzen per a fer arribar ofertes.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Pot exercir els seus drets ARCO davant de Mercè Ramos Gil, amb direcció al C/ Carretera, 19, 43777 els Guiamets adjuntant una còpia del seu DNI.

Per qualsevol dubte sobre la nostra política de protecció de dades pot posar-se en contacte amb Mercè Ramos Gil al telèfon (+34)676 578 925, o bé, a laplaceta@cellerlaplaceta.com

Origen: WooCommerce

Recollim informació sobre vós durant el procés de finalització de la compra a la botiga.

Què recollim i emmagatzem

Mentre visiteu la web, farem seguiment de:

 • Els productes que heu vist: utilitzarem això per a, per exemple, mostrar-vos productes que heu vist recentment
 • Ubicació, adreça IP i tipus de navegador: utilitzarem això per a propòsits com ara estimar impostos i costos d’enviament
 • Adreça d’enviament: us demanarem que proporcioneu això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que feu una comanda, i enviar-vos la comanda!

També utilitzarem galetes per realitzar el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegueu pel lloc.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de facturació, l’adreça d’enviament, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/pagament i informació opcional com ara el nom d’usuari i la contrasenya. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

 • L’enviament de la informació sobre el compte i comanda
 • La resposta a les soŀlicituds, inclosos reemborsaments i reclamacions
 • El processament de pagaments i l’evitació del frau
 • La configuració del compte de la botiga
 • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos
 • La millora de les ofertes de la botiga
 • L’enviament de missatges de màrqueting, si heu triat rebre’ls

Si creeu un compte, emmagatzemarem el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, que utilitzarem per al procés de pagament i futures comandes.

Normalment emmagatzemem informació sobre vós durant el temps que la necessitem per als propòsits pels quals la recopilem i utilitzem, i no estem legalment obligats a mantenir-la. Per exemple, emmagatzemarem informació de les comandes durant 5 anys per a propòsits d’impostos i comptabilitat. Això inclou el nom, adreça de correu electrònic i adreces de facturació i enviament.

També emmagatzemem comentaris o ressenyes, si trieu deixar-los.

Qui de l’equip té accés

Els membres de l’equip tenen accés a la informació que ens proporcioneu. Per exemple, la Mercè Ramos Gil pot accedir a:

 • La informació de les comandes, com ara, què es va comprar, quan es va comprar i on s’hauria d’enviar, i
 • La informació de client, com ara, el nom, l’adreça de correu electrònic, i la informació de facturació i enviament.

Tenim accés a aquesta informació per ajudar a completar comandes, processar reemborsaments i donar-vos suport.

Què compartim amb altres

Compartim informació amb la pasarel·la de pagament Stripe, que ens ajuden a oferir els nostres serveis i comandes.

Revisa la política de privadesa de Stripe per a més detalls.

Pagaments

Acceptem pagaments mitjançant PayPal. A l’hora de processar pagaments algunes de les dades es passaran a PayPal, inclosa la informació necessària per processar o donar suport al pagament, com ara el total de la compra i la informació de facturació.

Revisa la política de privadesa de PayPal per a més detalls.

Origen: PayPal Checkout

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with an external service. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

Origen: Stripe

En usar aquesta extensió, és possible que estigueu emmagatzemant dades personals o compartint dades amb un servei extern. Obtingueu més informació sobre com funciona això, incloent el que voleu incloure a la política de privadesa.

Origen: WooCommerce Services

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with external services. Learn more about how this works.

Origen: Akismet

Recopilem informació sobre els visitants que comenten en els llocs que utilitzen el nostre servei contra el correu brossa d’Akismet. Li informem que el que recopilem depen de com l’usuari configura Akismet per al lloc, però generalment inclou la direcció IP del comentarista, l’agent de l’usuari, el referent i l’URL del lloc (juntament amb una altra informació proporcionada directament pel comentarista, com el seu nom, el seu nom d’usuari, el seu correu electrònic, la direcció i el comentari en si).

No hi ha productes a la cistella