La Responsabilitat Social Corporativa (RSC) és la contribució activa i de manera voluntària per part de les empreses per a millorar els drets humans, l’entorn social, econòmic i ambiental.

En el cas del celler la Placeta, a més de cuidar l’entorn amb agricultura ecològica i de petita escala, elaborant vi ecològic i fomentant la venda directa, estem oferint un espai de cotreball a persones autònomes o professionals que treballen des de casa, per tal que aquestes puguin gaudir d’un espai de treball professional i compartit amb l’objectiu de generar sinergies entre persones ubicades a l’entorn rural.

Aconseguint així millorar també l’entorn social i econòmic.

Els espais de cotreball, a banda d’oferir un espai de treball físic per al desenvolupament de diferents projectes professionals de manera independent, fomenta també la creació de projectes conjunts. I a més, són generadors d’activitats formatives, divulgatives i/o productives per als seus membres i també per a les persones que no en formen part.

Si vols seguir les activitats que es generen des de l’espai de cotreball la Placeta, pots seguir la plana d’Instagram @cotreball_laplaceta